Noveller

Jaha.. bara minuter efter att jag hade skrivit förra inlägget så ändrades våra midsommarplaner så vi stannar hemma! 
Men det är ju egentligen bara bra för er för då får ni ju fler inlägg =) 

Tänkte tipsa om några bra novellbloggar. 
Dom jag läser just nu handlar bara om kändisar.. men om ni vet någon bra utöver dessa som jag kommer länka så tipsa gärna om dom i en kommentar! 
Jag läser nästan allt egentligen, förutom typ sånt som är overklighet. 
Med overklighet så menar jag typ fantasy och sånt.. ja, svårt att förklara men tror ni fattar ;) 
 

1. http://torpenbergs.blogg.se/noveller/
Lite info om vad den handlar om: Sarah Fuller ska satsa på dansen. Efter att hennes otrogna pojkvän svikit henne gång på gång bestämmer hon sig för att satsa på sin karriär, skolan och allt som har med dansen att göra. Ingen kille ska komma ivägen för henne igen. Så är det bestämt och så ska det vara tänker Sarah. Tills hon träffar Harry som vänder hela hennes värld och upp ner...
 
Den handlar då om One Direction + den här tjejen! 
Riktigt bra novell och är faktiskt en utav dom bästa jag någonsin har läst. Väl skriven och allt händer inte på en gång som kärleksnoveller brukar göra. 
 

2. http://codynovell.blogg.se/
Lite info om vad den handlar om: En 17-årig kille vid namn Cody Simpson bor i Kalifornien i Los Angeles men är just nu ute och turnerar. Han tvingas avbryta turnén för att komma ner med "fötterna på jorden". Han lämnar turnén och och åker hem till sina föräldrar i Los Angeles. Där en kväll är han i ett köpcentrum och uppträder gratis. Han ser en väldigt vacker tjej som han inte kan släppa utan syne.. det värsta är att Cody vet att han kanske aldrig får se henne mer.
 
Typisk kärlekshistoria, men vad kommer hända? Kommer Cody hitta tjejen eller bli hon bortglömd? Det får ni reda på om ni läser.
 
Och denna handlar om Cody Simpson och hans familj och den här tjejen då. 
Också en väldigt bra novell och tjejen som skriver den har precis börjat så det är lätt att läsa ikapp! 

3. http://hazzette.blogg.se/
Lite info: Ellie och Harry har varit bästa vänner sedan de träffades på ett av killarnas gig. De pratar med varandra om allt och står varandra väldigt nära. Harry som just blivit dumpad av sitt ex Caroline Flack, ber Ellie om en tjänst. En tjänst som kommer gynna de båda två, it's a win win. De blir ett par, men bara på låtsas, inga känslor inblandade, så att Harry kan försöka få tillbaka Caroline när hon inser vad hon har förlorat. Ellie tar chansen, för att både hjälpa sin vän, men också för att komma längre i sin karriär. Men deras deal blir inte alls vad de tänkt sig, den blir mer komplicerad än vad de någonsin kunnat ana....
 
Denna handlar också om One Direction. 
Ännu en super bra novell.

4. http://biebertime.blogg.se/
Lite info: Den handlar om 17-åriga Joselyn Chandler som blir vän med Ryan och Chaz. Deras vänskap leder senare till något som hon inte vågat drömma om - men vad? Ta reda på det genom att läsa. Enjoy!
 
Och denna handlar då om Joselyn och hela Justin Bieber's värld, kan man väl säga. 
Detta är faktiskt den bästa novellen jag har läst än så länge. 
Cassie (tjejen som skriver) är på kapitel 84, så det är kanske inte känns så frestande att läsa ifatt. Men tro mig, det är de värt! Den är superbra! 


Så! 
Det är dom fyra novellerna jag läser just nu. 
Men kom gärna med fler tips! 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Nathalie - FOTO&DESIGN

Haha gud vad gulligt! Tack så mycket ;)
Kul att du gillar novellen.. (A)

2012-06-22 @ 23:31:47
URL: http://torpenbergs.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0